Peruviansk Connection

Posted by Sarah Turner at 2:59 PM

Monday, December 14, 2009

Peruanske Connection er en af de mest beundrede kvinders tøj mærker. Det har også en online shopping butik for kvinder Apparels. Designeren tøj i den peruanske Connection kommer i særlige stilarter, og fine stoffer, ikke at tale om usædvanlige design. Lige fra frothy nederdele til kunst strik, peruanske Connection har en enorm samling af kvinders attires.

Pima silke og bomuld nederdele af peruvianske Connection er for godt til at være sandt. Lavet af silke og bomuldsstoffer, den udklædninger er yderst komfortabel. De kjoler er bare perfekt til enhver aften funktion. Du kan enten bære disse tøj på regelmæssig basis, eller bruge dem ved særlige lejligheder. Ligegyldigt hvad Anledningen er, vil du helt sikkert se bedøvelse.
Som for vinteren slid, kan du vælge Handknit alpaca trøjer. Disse bløde strik trøjer er egnet til både mænd og kvinder. Du kan vælge fra et bredt udvalg af pullovere og cardigans. The Cardigans kommer i mange varianter, herunder fast farve, cardigans og mønstrede cardigans.

Alpaca sweatere, vinter jakker og bomuld sweaters findes også her. Ruskind Flettet Jakke og Trapeze Mini-Trench er nogle af de trendy jakker, at du kan nøjes med. Disse varmt tøj ikke kun afværge de kolde, men de ser også flot. Både mænd og kvinder kjoler kan bære disse typer af tøj.Du kan gå til de farverige bomuld toppe bragt til dig af peruvianske Connection. Disse farverige toppe går meget godt med skørter. I stedet for den bomuld toppe, kan du også vælge den blonde top, bomuld t-shirts og tunikaer. Nattøj og antyder, er også stilles til rådighed for dig.

Tilbehør til peruvianske Connection omfatte bælte, taske og smykker. Kronblad Hæklet taske, Puebla Hæklede Pima Cotton Belt, Pima & Sterling Corazon Halskæder og Sterling & Rhodolite Øreringe er nogle af peruvianske Connections slående samlinger. Prøv det Handmade Bohme Hat, det er helt sikkert en, hvis egen art.

0 comments: